Waarom?

Gisela van Rooijen RouwkaartEnZo

RouwkaartEnZo

Door persoonlijke ervaringen met het verliezen van een aantal dierbaren viel mij op dat rouwdrukwerk veelal standaard is. Spijtig want de laatste persoonlijke groet kan je maar één keer goed doen!

Ik heb mij gespecialiseerd in het ontwerpen en drukken van bijzondere rouwkaarten die laten zien wie de overledene is geweest en welke speciale rol hij of zij heeft gespeeld in het leven van de nabestaanden. Ik voer daartoe met u een reflecterend gesprek. Zo komen we samen tot  treffend gepersonaliseerd drukwerk, waarin het het unieke karakter van de persoon van de overledene en de band die u altijd met hem heeft gehad centraal staat.

Vervolgens neem ik u de verzorging van het rouwdrukwerk volledig uit handen, zodat u zich kunt focussen op andere belangrijke zaken. Behalve in drukwerk kunt u aan uw ideeën en gevoelens ook uiting geven in een digitale presentatie die bijvoorbeeld tijdens de rouwplechtigheid getoond kan worden. Ook die kan ik volledig voor u verzorgen.

Met heel veel passie zet ik nu mijn jarenlange ervaring in de grafische opmaak, drukwerkvoorbereiding en begeleiding, volledig in voor het ontwerpen van gepersonaliseerd en traditioneel rouwdrukwerk.

Nu een ontwerp nodig??? bel 06 – 12 45 36 63